Hosting

Hosting

X-IP biedt een volledig hosting pakket voor uw web-oplossingen. Standaardpakketten en prijzen met de flexibiliteit van maatwerk.

Domeinnamen

Reserveer uw domeinnamen, snel en eenvoudig via XIP. Alle beschikbare domeinnamen kunnen wij leveren, informeer naar de mogelijkheden.

Bestellen

 

Site hosting

XIP hosting is hosting+. Onze hosting is gebaseerd op linux/php/mysql. We kennen standaardpakketten en VPS-en (virtuele servers). Voordeel bij XIP is dat we flexibel zijn. Pakketten en VPS-en kunnen op maat aangepast en ingericht worden. Ook ondersteunen wij bij de inrichting en het beheer. Waar anderen steeds meer standaardiseren en de klant het zelf maar moet uitzoeken, kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket.

Bestellen

 

XIP Office online

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor e-mail en bestanden on-line te bewaren zodat ze er altijd bij kunnen. XIP biedt hiervoor office on-line hosting pakketten die uitgerust zijn een uitgebreid webmail pakket waarin mail agenda contacten en bestanden on-line onderhouden kunnen worden. Beheer kan via de browser maar ook met Outlook. Pushmail naar mobiel wordt optioneel ondersteund.

Bestellen

 

Video hosting

Video stelt hoge eisen aan opslag en downloadsnelheid. Ook moeten videos voorbewerkt worden voor de verschillende browsers en formaten. XIP biedt een compleet video hosting platform dat aan al deze eisen voldoet. Een media server om video te uploaden, converteren en beheren, en hoge kwaliteit on-line opslagcapaciteit. Informeer naar de mogelijkheden.

Bestellen

 

On-line backup

Wilt u uw gegevens on-line veiligstellen maak dan gebruik van onze on-line backup service. Geen gewissel meer met tapes en schijven. De on-line backup biedt een structurele (on-line), veilige (256 bit encryptie) en efficiente (slimme compressie technieken) backupoplossing. Standaard worden hot backups van Microsoft Exchange, Microsoft SQL en MySQL ondersteund. En wij helpen u persoonlijk bij de inrichting.

Bestellen