Internetportalen

Internetportalen

Reinventing the internet! Dat is wat wij doen bij X-IP. Wij maken professionele internet portals mogelijk voor elk bedrijf. Bouwen, hosten en integreren met uw bedrijfsprocessen, dat is ons vak.

Van een basis website tot een volwaardig verkoop, service, community of zoekportaal, X-IP realiseert professionele internetoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Jarenlange ervaring in de telecommunicatie, multimediale uitgeverij en e-commerce, hebben we vormgegeven in een standaardinrichting van het Drupal CMS. Ondersteund door vormgevers en ervaren web ontwikkelaars realiseren wij uw internetportaal professioneel, snel tegen een redelijke prijs.

Al onze ontwikkelingen vinden plaats op het Drupal open source platform. Drupal kent wereldwijde duizenden ontwikkelaars. Ook de door ons ontwikkelde modules worden met de community gedeeld. Zo hoeven wij u geen licentiekosten in rekening te brengen en betaalt u alleen voor de inrichting van de site.

In onze oplossing passen we de modernste web technologie toe. De Drupal commmunity loopt voorop als het gaat om html5, social media integratie, het semantisch web en andere Web 3.0 ontwikkelingen.

XIP kan u het totaalpakket bieden. De ontwikkeling van de site, het redigeren en vullen van de site met content en het vermarkten van uw internetportaal. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.