Mobiele applicaties

Mobiele applicaties

Met de komst van HTML5 is het ontwikkelen van apps voor mobile phones en tablets niet langer voorbehouden aan dure gespecialiseerde bedrijven. XIP heeft HTML5 volledig geadopteerd voor het bouwen van professionele mobiele applicaties, in de browser of als app in appstore, alles is mogelijk.

Het gebruik van apps is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Apps zijn een leuke manier om uw organisatie te promoten. Zeker in combinatie met mogelijkheden van GPS (locatieinformatie), camera en pushberichten kan eenvoudig een attractieve mobiele app voor u gemaakt worden. Wij denken natuurlijk graag mee over de mogelijkheden.

Maar ook ter ondersteuning van bedrijfsprocessen is er veel mogelijk. De opkomst van de tablets creëert een nieuw device om veel papieren omgevingen met elektronische formulieren te ondersteunen. Slimme formulieren, direct gekoppeld aan uw administratie of website. Formulieren die on-line en off-line gebruikt kunnen worden.

XIP heeft uitgebreide ervaring met het implementeren van allerhande koppelingen. Koppelingen die de mobiele toepassing slim en effectief maken.