+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is René Heijdens, 24 jaar uit Enschede. Ik heb de eer gekregen de eerste blogpost in het nieuwe jaar te schrijven.

Het klinkt misschien al een hele tijd geleden, maar vorig jaar, 1 december 2019, ben ik begonnen met werken bij XIP. Na het afronden van mijn studie Embedded Systems leek mij dit een leuke nieuwe uitdaging!

Ik versterk het team van XIP als algemeen software ontwikkelaar en zal daarbij helpen aan de verschillende opdrachten waaraan wij momenteel werken. Zelf heb ik al enige ervaring met het ontwikkelen van software, zowel op het gebied van webdevelopment als embedded software ontwikkeling.

Momenteel woon ik nog steeds in mijn studentenkamer met 6 andere huisgenoten. We hebben ondertussen echt een goede vriendschap opgebouwd. Je komt dus nooit in een leeg huis aan.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek en fotografie. Thuis nieuwe muziek ontdekken en onderweg nieuwe foto's maken. Met fotografie vind ik het altijd leuk om nieuwe uitdagingen op te zoeken. Zo ben ik o.a. bezig met full-spectrum fotografie of Infrarood fotografie. Momenteel heb ik vaak mijn oude analoge camera mee.

 

 

 

De foto hierboven is één van de foto's die ik heb gemaakt met mijn Infrarood camera. Door reflectie van infrarood licht op de bladeren krijgt de foto een compleet andere stijl in vergelijking tot normale foto's.

Bij XIP hebben ze momenteel genoeg nieuwe ideeën en uitdagingen liggen waar ik mijn tijd aan kan besteden!