+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Na in 1999 te zijn gestart in de arbeidsbemiddeling, heb ik de mogelijkheid gehad om kennis te maken met veel bedrijven, culturen, medewerkers, managers en eigenaren. Enorm leerzaam om “in de keuken te mogen kijken” en na te kunnen denken over de “juiste“ match. Een proces dat je alleen door ervaring steeds beter in de vingers krijgt. Mijn moeder noemde dat ”Fingerspitzengefühl”.

Tegelijkertijd leert het je ook te herkennen wat wel en niet bij jezelf past. Ik heb me nooit comfortabel gevoeld in een jasje-dasje omgeving. Doe maar normaal, zeg wat je doet en doe dat dan ook. Past beter bij mij. Afspraken nakomen en communiceren. In 2009 ben ik gestart met Klick-Interim en dat is in de loop van de jaren ontwikkeld van een specialistisch technisch Uitzend en Werving & Selectie bureau voor de petrochemie, naar bredere technische en specialistische functies.

Zo werd ik medio 2021 gevraagd om als interim-recruiter voor XIP personeel te werven. Nadat ik een maandje weer fulltime met Klick-Interim bezig was, kwam de vraag van XIP om toch weer terug te komen, maar dan anders deze keer…

Oh ja; ook typisch XIP dat ik ook mijn eigen bedrijf Klick-Interim ernaast kan en mag voorzetten!

Tja… en wat doe je dan?!

Je hebt weer even leuke en gezellige collega’s gehad, een bedrijfscultuur met korte lijnen, veel gezelligheid en humor én gedrevenheid. Heel verschillende collega’s met veel onderling respect, die klaar staan voor elkaar en samen prachtige software maken. De producten zijn ook erg dynamisch en blijven door de specifieke sectoren altijd in ontwikkeling, zoals het Onderwijs en de Smart Industry. XIP is een club slimmeriken met gezonde ambities en out-of-the box oplossingen.

Dus, ja! Daar wil ik onderdeel van zijn!

Vanaf januari 2022 mag ik mij partner en HR manager bij XIP noemen. En we zoeken dus nieuwe collega’s die lekker nuchter zijn én van innovatie, lol en mooie code houden.

Je voelt je meteen thuis bij XIP!

 

0 reacties

Leave a comment