+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

WAUW, dat is het woord dat bij me opkomt als ik X-IP omschrijf. Het bedrijf is veelkleurig, en heeft een eigen warme sfeer. Mag ik jou meenemen in mijn beleving hier binnen X-IP!?

Voor mij is het waardevol om te weten dat de focus van X-IP ligt op kwaliteit en performance, meer dan op kwantiteit en geld. Je merkt dat er ruimte is voor ontwikkeling binnen het bedrijf, je proeft het aan veel dingen, zo kan je aan elke collega hulp vragen, en ze helpen met een glimlach. Er is ruimte voor elkaar, je mag zijn wie je bent. Een vriendelijk sfeer heerst onder de collega’s, mensen kunnen joviaal zijn en een lekker bakje koffiedrinken. Tegelijkertijd zie je dat de mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen om de taken af te krijgen.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen laten proeven van het sociale deel, dat smaakt goed toch?

Mag ik jou wat meer vertellen met welke techstack ik werk? Docker, kubernetes, symfony, angular, en natuurlijk unittesting, met als cherry-on-top PHPStorm als IDE? Dat is toch wel een mooie tech-taart om van te smikkelen!

’s Ochtends fiets ik van mijn huis naar X-IP. Tijdens de 4 minuten dat ik onderweg ben, besef ik me weer eens dat X-IP een lot uit de loterij is. Voor ik het weet ben ik op mijn werk zet de fiets weg en loop naar binnen, “PIEP” klinkt het als het pasje langs de zuil gaat en de deur zich opent. Vervolgens hoor ik het koffieapparaat al roepen: “Kom eerst bij mij koffie pakken!” Oh ja, lekker! Koffie! Een “goedemorgen” tegen de collega’s, ik klap de laptop open. De eerste stappen zijn Docker, PHPStorm en Chrome opstarten. Voor een nieuwe feature moet er een wijziging gemaakt worden aan frontend alsook backend. De frontend wijziging is klaar en opgeslagen, de browser ververst zich automatisch en het resultaat is goed. Daarna is de backend wijziging aan de beurt. Als ik die heb doorgevoerd en opgeslagen run ik de testen en zie dat deze ook met vlag en wimpel slagen. Hatseflats! Weer een feature afgerond.

Snap je nu waarom ik X-IP beschrijf met WAUW?! Het is een leuk bedrijf, met een volwassen techstack, in combinatie met leuke collega’s. Een fijne club mensen bij elkaar, een mooie start van mijn avontuur bij X-IP. Wat mij betreft smaakt dit naar meer!

0 reacties

Leave a comment