+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Een jaar geleden ben ik begonnen bij XIP. Waarschijnlijk voelen jullie de boodschap al wel aankomen. Mijn tijd begint hier helaas ook ten einde te komen. De wens van mij om te wonen in een andere regio van Nederland komt in Oktober tot vervulling.Hierbij moet ik wel zeggen dat ik het jammer vind XIP te verlaten. De afgelopen maanden heb ik met een leuk team aan veel verschillende projecten gewerkt. De afwisseling in technieken en projecten maakt het werk erg interessant! Niet alleen heb ik achter een computerscherm gezeten, maar ben ik ook bij bedrijven over de vloer geweest, en heb ik mogen meedenken aan vraagstukken van deze bedrijven. Aan het hele team van XIP, bedankt voor deze leuk tijd! Ik kom zeker nog een keertje langs wanneer ik weer in de omgeving ben :)