+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Een poos geleden, toen het nog mooi weer was, kwam onze (samenwerkings)partner Soepel IT met het idee ons uit te nodigen voor een kanotocht in de Dinkel, met afsluitend een BBQ. Door alle drukte was het inmiddels oktober en iets minder warm weer, maar de kanotocht die kwam er! Dus hop, met zijn allen in de kano het water op. Of nou ja water.. 

Het water stond behoorlijk laag in de Dinkel. Op enkele stukken leek het meer op een wandeltocht dan een kanotocht. We moesten regelmatig de kano achter ons aan slepen. De stukken waar we wel konden ‘varen’, werd meer botsen. Besturen van de kano middels de peddels was namelijk erg lastig. Elk met zijn tweeën in de kano peddelden we aan één kant van de kano. Dit had weinig effect waardoor we regelmatig (lees iedere bocht) de kant raakten of vast kwamen te zitten. De troost was dat iedereen hier problemen mee had gedurende de kanotocht.

Nu denk je waarschijnlijk dat er een gezonde strijd was om als eerst het eindpunt te behalen. Maar dat bleek toch even iets anders… Toen bleek dat het kanoën niet zo soepel ging, en één collega er graag een watergevecht van wilde maken in plaats van een kanotocht, veranderde het doel van ‘hoe bereiken we als eerste het eindpunt?’ in ‘hoe krijgen we de ander nat zonder zelf nat te worden?’. Je kunt zelf wel inbeelden hoe we allemaal bij het eindpunt zijn aangekomen…

Precies, nat tot aan het ondergoed en met meer water in dan buiten de kano. Maar het allerbelangrijkste is dat we terugkwamen met een grote lach op ons gezicht! Want wat hebben we samen een lol gehad. 

Na de kanotocht was het de hoogste tijd om droge kleding aan te trekken en te starten met de BBQ. Want dat hadden we allemaal wel verdient naar deze natte kanotocht. 

Soepel IT bedankt voor dit leuke uitje!