+31 (0)88 - 1187 888 info@x-ip.nl

Monitoring & support

Wij ondersteunen onze klanten gedurende de complete life-cycle. Ook na de ontwikkeling van de applicatie sta je er niet alleen voor. Wij blijven zorgdragen voor jouw product. Ook voor hosting & support kun je dus bij XIP terecht.

 

Domeinen

registreren

Denk bij een goede naam van je product ook na over de beschikbaarheid van de juiste domeinnamen. Is er geen enkele domeinnaam beschikbaar met de naam van je product? Denk dan eens na over een andere naam voor je product. Een goede domeinnaam is tegenwoordig een must.

Denk ook na over de toekomst. Welke domeinnamen ga ik wellicht nodig hebben? Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig ook deze domeinnamen alvast te registreren.

U kunt uw domeinnamen snel en eenvoudig reserveren via XIP. Alle beschikbare domeinnamen kunnen wij leveren. Informeer naar de mogelijkheden of check zelf alvast of jouw domeinnaam nog beschikbaar is en bestel direct.

Hosting

compleet

XIP biedt een scala aan hosting pakketten welke naar uw wensen zijn in te richten.

Hierbij kunt u kiezen uit 3 shared hosting pakketten, welke op een gedeelde server is ingericht. Op basis van Linux/PHP/MySQL.

Mocht u meer performance nodig hebben of wensen kunt u altijd een dedicated hosting afnemen.

Deze is naar wens met Linux/PHP/MySQL (Apache of NGINX) in te richten. Of indien gewenst met Microsoft Windows 2016 met IIS 10.0, of Windows 2012R2 met IIS 8.5.

Support

online support desk

XIP ontwikkelt niet alleen online applicaties maar biedt ook ondersteuning om deze 24/7 online te houden. Support is altijd maatwerk en wordt volledig in overleg ingericht.

Heb jij een support contract? Dan kun je rechtstreeks via onze online supportdesk tickets aanmaken en volgen.

Hosting inrichting (Hostfact & PLESK)

plesk panel

Voor alle administratieve zaken rondom web hosting kunt u rechtstreeks inloggen op Hostfact.

Voor alle hosting gerelateerde acties kunt u inloggen op PLESK alternatief kunt u via Hostfact inloggen middels SSO op uw directe PLESK omgeving.